torsdag 27 oktober 2011

Nu är det ramaskri på Göteborgs gator efter FAS 3:or

En kvinna, som vi kan kalla Eva, skriver:

"Skulle åka bussen hem från FAS 3 platsen i Göteborg... på busshållplatsen hittade jag den här affishen...
...nu slåss de om oss..."


Ja, det är väl ganska allmänt känt att det snart är dags för många FAS 3:or att byta anordnare... de två åren är ju snart över för många... ja man får ju bara vara på samma ställe i två år... om inte särskilda skäl kan anges... och nu tycks det vara många anordnare eller nya lycksökare som vill ta del av de 5000 kronorna som de får i bidrag för varje FAS 3:a som de tar sig an...

Hos just den här anordnaren, Daccus, krävs ingen tidigare datorvana...

Man kan läsa mer om företaget här. 

Annars är det idag ganska vanligt att FAS 3 anordnarna vill se ditt CV har jag hört ryktas... de vill ju se till att de får den rätta arbetskraften till sitt företag så klart...

Jobb tycks det finnas gott om... men helst vill ju många arbetsgivare slippa lönekostnader... FAS 3 har gett dem möjlighet att istället få betalt för arbetskraft, så varför anställa?
Hittade idag en länk till en sida på internet som hetteDär kan man bland annat läsa följande angående FAS 3:"Ska man inte ha rätt att kräva någon motprestation då?
Absolut, om samhället matar dig så har samhället rätt att kräva att du inte förstör det.
Kort sagt, om samhället matar dig ska du inte mata dig själv. Får du pengar av staten så ska du inte gå ut och jobba svart, prostituera dig eller bli kriminell för att komma över mer. Man bör också ha skyldighet att hålla sig drogfri. När samhället ser om dina grundbehov, så förstör inte samhället.

Låt oss ta en titt på alternativet, om staten slutar mata mer än 700 000 arbetslösa, så kommer de att mata sig själva. De kommer inte att snällt lägga sig ner och dö i stillhet med respekt för att vi måste ha råd med skattesänkningar. De kommer att gå ut och ta vad de behöver, de har en biologisk rätt att ta vad de behöver. Dessutom är Fas 3 kostnadsmässigt ren galenskap då sysselsättaren får 5000 i månaden för att hålla Fas 3 offret sysselsatt, 5000 kr i skattepengar, skattebetalarna får alltså betala dyrt för varje tvångsrekryterad till Fas 3. Är gemene man verkligen villig att betala dubbelt så mycket för att någon som har det svårt ska få det lite jävligare?"

Sverige behöver en ny regering... Skrota FAS 3 Nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar